Veelgestelde vragen

Producten

Wat bedoelen jullie met alleen natuurlijke producten?

Wij gebruiken alleen natuurlijke producten zonder overbodige toevoegingen.
Onze producten zijn bereid met echt fruit of een afgeleide daarvan (bv. gevriesdroogde fruitpoeders).
De smaak en kleurstoffen zijn volledig natuurlijk en we proberen het gebruik van E-nummers zoveel mogelijk te vermijden.
E nummers zijn toevoegingen die geen voedingswaarde hebben en worden enkel toegevoegd aan producten om een eigenschap te verbeteren, bijvoorbeeld de kleur, smaak of houdbaarheid.
Helaas ontkomen we er met sommige toppings niet aan.
Voor de details per smaak kun je op de product pagina de volledige ingrediëntenlijst inzien.

Bevatten jullie producten noten?
De meeste Marshmallows bevatten geen noten maar aangezien er veranderingen in ons assortiment plaatsvinden kunnen we dit niet bij voorbaat uitsluiten. We hebben bijvoorbeeld op dit moment de vanille mallow met een topping van pistache.
Voor de details per smaak kun je op de product pagina de volledige ingrediëntenlijst inzien. Onze marshmallows worden wel gemaakt in een keuken waar ook noten verwerkt worden. 
 
Wat voor gelatine gebruiken jullie?
We gebruiken alleen Halal-gecertificeerd rundergelatine in onze Marshmallows.
 
Zijn de Marshmallows vegan?
Helaas hebben we op dit moment nog geen vegan versie maar we zijn druk bezig om deze te ontwikkelen. 
 
Welke ingrediënten zitten er in de Marshmallows
Dit verschilt per smaak. Kijk voor de details op de product pagina om de volledige ingrediëntenlijst inzien. 
 
Wat is de houdbaarheid van een product?
De houdbaarheid van onze Marshmallows is ongeveer 3 weken mits ze koel en droog bewaard worden. Maar het lekkerst zijn ze als je ze zo vers mogelijk eet.
 
Hoe kan ik de Marshmallows het beste bewaren?
De marshmallows kun je in de koelkast bewaren, dan blijven ze het langst houdbaar. Buiten de koelkast in ieder geval op een droge, koele plek. De kwaliteit blijft het best gewaarborgd als de marshmallows in een afgesloten zak of bak bewaard worden. 
 
Hoe groot zijn de Marshmallows?
Aangezien alles met de hand wordt gesneden kan er een verschil zitten in het formaat. Je kan er van uit gaan dat ze ongeveer 4,5cm x 4,5cm x 3cm zijn verpakt per 8 stuks.  

De Marshmallows zijn een beetje plakkerig geworden
Geen zorgen, dit kan gebeuren. Onze mallows zijn voorzien van een klein laagje poedersuiker en maizena zodat ze niet plakkerig zijn. Soms, als het erg warm weer is, kan (bv tijdens het transport) de suiker een klein beetje gaan smelten waardoor ze wat gaan plakken. Je kan er zelf een klein beetje poedersuiker op doen, even afkloppen en ze zullen niet mee zullen plakken. 


 
Verzenden

Wat is de levertijd?
Onze pakketten worden verstuurd met DHL. Bij 1 pakket mallows in een brievenbuspakket, bij meer dan 1 pakket mallows komen ze in een postpakket.
Aangezien we proberen om ze zo vers mogelijk bij je thuis af te leveren, maken we onze Mallows dagelijks en op basis van bestellingen. Meestal gaan ze de 2e werkdag na je bestelling naar DHL waarna ze in de meeste gevallen de dag erna bij je worden bezorgd.

Komen er nog verzendkosten bij?
Ja, we zullen wel verzendkosten in rekening brengen maar proberen dit tot een minimum te beperken.

Tot €30 zijn de verzendkosten €5,95  -  Orders boven de €30 versturen wij gratis binnen NL. Orders naar België verzenden wij voor €10,-.

Wat zijn de bezorggebieden?
Wij bezorgen op dit moment in Nederland en België.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Je ontvangt een track & trace link van je bestelling per e-mail. Met deze link kan je de zending volgen. Heb je geen emailbericht ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice klik hier

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?

Als je 1 pakket Mallows hebt besteld hoef je niet thuis te zijn want dan wordt het in een brievenbuspakket bezorgd. Bij meer dan 1 pakket mallows wordt het verstuurd in een postpakket. Wanneer je niet aanwezig bent op het moment dat de bestelling wordt bezorgd, wordt de bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. DHL doet in dit geval een briefje in de brievenbus, zodat je de bestelling zelf kunt ophalen.


Bestellingen

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen
Check je spam box. Het wil wel eens voorkomen dat de mail daarin terecht komt.

Hoe kan ik betalen?
Aan het einde van de bestelprocedure kun je aangeven hoe je wilt betalen. De keuze bestaat uit Ideal of verschillende soorten credit cards.
 
Wat moet ik doen als ik vragen heb over mijn bestelling?
Als je vragen hebt over je bestelling, kun je contact opnemen met onze klantenservice klik hier

Zakelijke bestellingen
We delen onze Chef Mallows ook graag met grotere groepen fans! Dus mocht je een feestje of partijtje hebben, neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.