Over Chef Mallows

De chef maakt een Mango marshmallow

 

Hi, Wat leuk dat je meer wilt weten over Chef Mallows!

Wij zijn het team van Chef Mallows en wij zijn dus gek op Marshmallows! In alle vormen, smaken en kleuren. Dit zoete stukje hemel in je mond (en in je handen als je van fluffy, zacht en smeuïg houdt :-P) willen wij graag met onze mede-zoetekauwen delen!

Een aantal dingen vinden wij hierbij belangrijk:

Authentieke smaken:

De Chef maakt onze Mallows zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten en dat proef je!

Zo min mogelijke kunstmatige toevoegingen:

Ok, we kunnen niet om suiker heen, maar.... we gebruiken bijna altijd alleen natuurlijke verrijkingsmiddelen #conserveringsmiddelenvrij. Ook werkt de chef zo veel mogelijk met natuurlijke kleurstoffen.

Heel soms komen we er niet onderuit maar dat zal alleen soms met de toppings het geval zijn. Ondanks dat we ook bij de toppings blijven zoeken naar natuurlijke producten zijn er een aantal Mallows waarbij we voor andere opties hebben gekozen.

Het moet gewoon lekker zijn:

We zijn erg kritisch als het op onze smaken aankomt! Alles wat we in ons assortiment hebben gaat ons hartje sneller van kloppen, en er komt nog zo veel meer aan want we zijn druk bezig om voor jullie meer smaken te ontwikkelen.

Houd onze social media in de gaten voor meer info!    

Nieuwe smaken blijven maken:

Dagelijks staat de Chef achter zijn werkbank te denken over nieuwe smaken en combinaties! Als hij weer iets heeft bedacht, test hij het eerst binnen het team (we zijn erg kritisch weet je nog?). Als het door deze strenge commissie heen is, houden we het ook graag tegen onze fans aan. Want hoe gaaf is het als we jouw droomcombinatie maken? Houd onze social media dus goed in de gaten of schrijf je in voor onze newsletter!

Versheid:

Onze Mallows zijn het lekkerst als ze vers zijn. Ze smelten dan heerlijk in je mond en de zachtheid is onvoorstelbaar! Hoewel ze tot wel drie weken houdbaar zijn*, raden we je aan om ze binnen twee weken op te eten…… Dit lukt doorgaans overigens makkelijk hebben we ons laten vertellen ;-p. 

Zoveel mogelijk voor iedereen:

Tenslotte probeert de Chef onze Mallows voor iedereen toegankelijk te maken en zoveel mogelijk rekening te houden met dieet-, allergie- en andere beperkingen. Zo staan alle ingredienten en allergenen op de produkt pagina's en zijn onze Mallows bijvoorbeeld met runder gelatine gemaakt en Halal-gecertificeerd.

Calorieën of koolhydratenarm lukt helaas niet, maar ook hier blijft de Chef mee experimenteren in de hoop ooit jouw guilty pleasure iets minder guilty te maken.

Ons doel is om iedereen onze Chef Mallows te laten proeven, want proeven is geloven en wedden dat je dan -net als wij- verkocht bent? #welkombijteammallows! 

Zoete groet,

Team Chef Mallows!

 

*mits bewaard in een donkere, koele en droge plek.